WijBedrijf Download: Zoom handleiding

Het WijBedrijf organiseert warmtecafés!

In de komende weken organiseert het WijBedrijf een serie van warmte cafés. Dat zijn, mede ingegeven door de corona maatregelen, online bijeenkomsten waar buurtbewoners met elkaar spreken over onderwerpen in relatie tot het verduurzaming van hun woning, en / of hun directe leefomgeving. Het WijBedrijf organiseert de cafés, en nodigt gastsprekers uit die vanuit hun kennis en ervaring een professionele blik kunnen werpen op het gespreksonderwerp. De setting van ieder warmtecafé is dus informatief, maar ook informeel.

De eerste warmte cafés zijn bedoeld voor particuliere woningeigenaren in Dieze – West. In Dieze – Oost is het WijBedrijf al een tijdje actief. Maar in Dieze – West is het WijBedrijf nog relatief onbekend. We zijn dan ook erg benieuwd naar hoe de bewoners daar kijken naar de verduurzamingsopgave van hun woning, en / of directe leefomgeving!

Het WijBedrijf wil een serie warmte cafés organiseren. Deze worden de komende tijd volgens het onderstaande schema gehouden:

Warmtecafé Onderwerp Gastspreker Datum Tijdstip
1. Waarom onze woningen verduurzamen, en waar te beginnen? Miel Karthaus, KBnG architecten 11-03-2021 19:00 – 20:00
2. Financiering van de verduurzaming van mijn woning N.n.b. 25-03-2021 19:00 – 20:00
3. Nog nader met elkaar op basis van behoeften te bepalen! N.n.b. 08-04-2021 19:00 – 20:00
4. Nog nader met elkaar op basis van behoeften te bepalen! N.n.b. 22-04-2021 19:00 – 20:00

U ziet dat de onderwerpen nog niet volledig vast staan. Dat komt omdat tijdens de warmtecafés ook aan u als bewoner van Dieze – West wordt gevraagd over welke onderwerpen u het zou willen hebben. Deze zouden we dan tijdens een volgend café met elkaar kunnen bespreken!

Wilt u meedoen aan een warmtecafé? Meldt u zich dan van te voren aan. Dat kan door een mailtje te sturen naar info@wijbedrijfdieze.nl. Of door het onderstaande formulier in te vullen. U krijgt dan kort voor het warmte – café een link toegestuurd waarmee u mee kunt doen tijdens deze online bijeenkomst.