Locaties - WijBedrijfDiezeOost

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Locaties

Projecten > Zonnestroom

De eerste Zonnepanelen zijn een feit!
Daar zijn ze dan! De eerste panelen van het zonnepanelenproject van het Wijbedrijf Dieze zijn gelegd. Op het dak van Ruusbroecstraat 7 t/m 61 en de Hogenkampsweg 169 t/m 199 is  hard gewerkt om eind november de eerste 56 panelen te installeren. De eerste huurders kunnen zo vanaf begin december zelf energie gaan opwekken! Zo zullen ook zij bijdragen aan een beter milieu en een sterkere wijk. In de komende maanden zullen we samen met de bewoners die tijdens de uitvoering, en dus net ietwat te laat, een contract ondertekenden op zoek gaan naar meer geinteresseerden in de flat zodat we ook deze groep snel van panelen kunnen voorzien.
E2Energie leverde de panelen en draagconstructie en Reno-Tech ontfermde zich over de electrische aansluitingen. Het WijBedrijf leverde coordinatie en communicatie met de bewoners.Het WijBedrijf en het zonnepanelenproject bewijzen zichzelf zo steeds meer. Het kan en Wij kunnen het!

WijBedrijf Dieze is ook actief buiten de wijk!

Het WijBedrijf Dieze heeft na de installatie aan de Ruusroecstraat en Hogenkampsweg kunnen doorpakken in het leggen van zonnepanalen. 200 panelenhebben we geinstalleerd bij voetbalvereniging SVI. Dat is nog eens een flinke stap richting neutraliteit. Ditmaal dus niet binnen ons vertrouwde Diezerpoort maar in Zwolle-Zuid. Waarom zover buiten Dieze? We blijken een gewilde installateur van zonnepanelen met een aanbieding die ruim 20% goedkoper is dan de rest! Zo creëren we nog meer inkomsten voor de inwoners uit Diezerpoort en helpen we Zwolle energieneutraal te worden.

Zo zijn we door heel Zwolle actief, toeter en zwaai maar als je ons ziet!

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu